Om Klercke KOMMUNIKATION&

Vi skaber relationer og optimerer resultater

Med udgangspunkt i en bred erfaringsplatform fra bl.a. reklamebranchen har Klercke KOMMUNIKATION& specialiseret sig i at skabe relationer og optimere resultater.

Firmaet blev grundlagt i 1999 af Lone Zanchetta Klercke, som allerede på det tidspunkt i mange år havde arbejdet bredt med kommunikation og relationsskabende aktiviteter. Ved årsskiftet 2011 – 2012 skiftede vi navn til Klercke KOMMUNIKATION& og flyttede i nye lokaler.

Tæt dialog med vores kunder – og deres kunder

Erfaringen har vist, at den personlige dialog og bevidst arbejde med netværk, er særdeles værdiskabende både for os som virksomhed og for vores kunder. Den tætte dialog er nøglen i vores arbejde med telemarketing.

Vi tilbyder at gøre det, som vores kunder enten ikke har kompetencer eller ressourcer til selv at udføre, eller som de har erkendt ikke bliver prioriteret i en travl hverdag præget af drift.

“Skomager bliv ved din læst”. Hermed mener vi, at du som vores kunde skal koncentrere dig om at udvikle og drive din forretning, mens vi sørger for at åbne døre til dine nye kunder og fastholde eksisterende kunder.

De rigtige kompetencer løfter opgaven optimalt

En del af vores filosofi er også, at ”ingen er gode til alt – alle er gode til noget”. Derfor håndplukker vi til hver enkelt opgave de helt rigtige kompetencer og sammensætter det dream-team, som kan løfte opgaven optimalt. Vi har en lang række faste samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med i mange år, og som vi gerne vil være ambassadør for.

Den rigtige pris – du betaler kun for den tid, det tager at løse opgaven

Som kunde hos os belastes du heller ikke af tunge overheads. Ved at outsource opgaverne, sparer du de faste omkostninger til en medarbejder – med et bedre økonomisk resultat for dig og din virksomhed til følge. Du betaler kun for den tid, vi bruger på din opgave – time for time. Kontakt os for en nærmere drøftelse og et tilbud.

Hvad siger kunderne?

Vi har rigtig mange gode kunder, som vi har et tæt samarbejde med. Du kan skyde genvej til at lære os at kende ved at læse lidt om hvad kunderne siger om Klercke KOMMUNIKATION&.

Vi kan også spare dig for omkostninger og hjælpe dig til nye kunder. Kontakt os og lad os tage en snak om hvordan.

Kontakt Klercke KOMMUNIKATION&

Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59