Vores Kunder

Vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med en lang række kunder – som oftest gennem et længerevarende samarbejde. Nedenstående finder du et udpluk af vores seneste referencer:

Per Andersen, teamleder, Netværkslokomotivet

”Vi har med stor tilfredshed samarbejdet med Klercke Kommunikation i over 10 år om mange forskellige opgaver så som telemarketing (herunder mødebooking kampagner). Lones og hendes medarbejdere har altid været til stor hjælp for os i Netværkslokomotivet. Indsatsen har betydet at vi har fået tilgang af mange nye virksomheder og har opnået virksomheders relationer, som aldrig var opstået uden Lone og hendes medarbejdere. Investeringen i målrettet mødebooking udført af de ”rigtige” personer giver virkelig et udbytte. For os fungerer det især godt, fordi Lone og hendes medarbejdere har forstået at sætte sig ind i Netværkslokomotivets produkter og de ydelser, vi tilbyder, hvilket har givet møder af høj kvalitet. Jeg glæder mig til vores videre samarbejde. Klercke Kommunikation leverer ydelser af meget høj karakter.”

Olafur B. Birgisson, adm. direktør, SystemGruppen

“Vi har sat stor pris på den ordentlighed, som har præget samarbejdet med Klercke Kommunikation, Karins ihærdighed, ærlighed og vedholdenhed. Ligeledes har jeg været 100% tryg ved at have hende til at repræsentere SystemGruppen, fordi selv om hun er enormt resultatorienteret og går efter at få ordren/mødet, så ved jeg at hun aldrig vil gøre noget ’quick & dirty’, som ville øve vold på vores værdier.”

Pia Thomsen, ArkiTours

“Vi vil sige dig mange tak for din vedholdenhed og den professionelle indsats! Vi er bare SÅ glade for alle møderne, du har booket for os.”

Lene Frølund, Etikos
“Jeg tænker tit på den der hårfine balance mellem at ville folk uden at overmande dem. Kunsten at få skabt en tillidsfuld kontakt i løbet af meget meget kort tid. At være i stand til meget hurtigt at gi’ folk lyst til at blive i forbindelsen (Dér, hvor de jo ellers var i gang med noget helt andet). Ja, jeg er virkelig imponeret over jeres evne til at ha’ den der særlige gefühl. For det er jo max udfordrende – at få skabt en interesse, et nærvær og en kontakt i en situation, hvor man jo dybest set meget ofte forstyrrer folk – fordi de lige er i gang med noget andet – eller på vej et andet sted hen. Og det er dét, I kan. Jeg synes, det er så fornemt.”

Jeppe B. Nielsen, tegnestuechef, SKALA-Arkitekter CPH
“Tak for din ihærdige indsats med at få booket møderne. Det kan vi helt lavpraktisk hører gør en forskel de steder, hvor det ellers er lidt svært at komme ind i varmen.”


Marianne Bechmann, Campus Vejle

“Vi har på Campus Vejle gennem flere år benyttet Klercke Kommunikation til at booke møder for os, og er rigtig glade for samarbejdet. Vi oplever, at de virksomheder, de har booket møder hos er blevet godt introduceret til det, vi skal snakke om, og at dialogen kan ”fortsætte” hvor phoneren slap, hvilket vidner om stor professionalisme fra Klerckes side. Kommunikationen omkring fakturering, anvendt tid, feedback osv. fungerer upåklageligt.”

Kurt Ankjær, Adm. Direktør SKALA Arkitekter
”I forbindelse med udgivelse af vores booklet ”Se min skole” har Lone stået for opfølgningssamtaler samt mødebooking.Vi er ovenud tilfredse med Lones professionelle indsats og hendes altid positive og venlige personlighed. Via en analytiske tilgang har Lone forstået at sætte sig ind i vores fagområde og den verden, som vi bevæger os i. Vi har gennem hele processen oplevet høj effektivitet og dedikation, og vil til enhver tid kunne anbefale Klercke KOMMUNIKATION&”.

Jørgen Jensen, tidl. afdelingschef for efter- og videreuddannelse, Learnmark Horsens
”Vi har i mere end 10 år brugt Klercke KOMMUNIKATION& som vores faste telemarketingsfirma – en opgave de har løst meget professionelt, engageret og altid indenfor aftalte rammer.
Sjældent har vi samarbejdet med en virksomhed, der på alle måder har kunnet videreudvikle et samarbejdskoncept, som Lone har formået. Det har betydet, at vi i dag bruger Lone i opgaver, som var utænkelige for bare 6-8 år siden.”

Peter Kirkegaard, direktør, care-call a/s

”Vi har med stor tilfredshed samarbejdet med Lone Klercke siden starten af 2002 om  mange forskellige opgaver så som telemarketing (herunder mødebooking, projektsalg, brugertilfredshedsundersøgelser og kundeplejesamtale), kampagner, udarbejdelse af markedsføringsmaterialer, korrespondance, oversættelse mm. Lones indsats har betydet, at vi har fået tilgang af mange nye kunder, kundeforhold som aldrig var opstået uden Lone. Investeringen i målrettet telemarketing udført af de ”rigtige” personer giver virkelig et udbytte. For os fungerer det især godt, fordi Lone har forstået at sætte sig ind i vores virksomhed og de produkter og ydelser vi tilbyder, hvilket har givet møder af høj kvalitet. Jeg glæder mig til vores videre samarbejde”

Margit Coulthard, direktør, Gl. Skovridergaard

” Tak for hjælpen i 2011 –  – det har været en uvurderlig hjælp for Gl. Skovridergaard at få dig til at åbne dørene til nye kundeemner. Det er dejligt at høre, hvor god du er til at skabe kontakt – alle de vi har været i kontakt med på din opfordring – roser dig vældigt og vi får faktisk en del i hus – så vi er meget glade for samarbejdet og håber det vil fortsætte i det nye år.”

Helle Kibsgaard, udviklingskonsulent & MasterCoach, Bladbjerg Kibsgaard
”Vi har fornøjelsen at arbejde sammen med Klercke Kommunikation på flere områder.  De har gennemført kundetilfredshedsundersøgelser for flere af vores kunder. Det har kunderne og vi været meget tilfredse med. Desuden bruger vi Lone Klercke til at ringe møder ind for os. Vi ved med os selv, at vi ikke er de bedste til at skaffe møderne – det får vi allermest ud af at bruge Lone til. Samarbejdet med Lone er funderet på 100 % gensidig tillid. Vi føler os i gode og kompetente hænder. Og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at samarbejde endnu mere i fremtiden.”

Aage Krogsdal, kursuschef, Aarhus Tech

”Vi får en professionel og venlig behandling i samarbejdet med Klercke Kommunikation. Lone Zanchetta Klercke har en meget omhyggelig og analytisk tilgang til de forskellige opgaver de laver for os. Hos Klercke Kommunikation har de prøvet det før og forstår hvordan opgaven gennemføres hensigtsmæssigt og effektivt.”

Benedicte Schulin, ejer, Etikos
”Hvis jeg skal karakterisere vores samarbejde med Lone fra Klercke Kommunikation, så er det ord som professionel, dedikeret og ordentlig, der falder mig ind. Da Lone har forstået at sætte sig ind i vores forretning og den verden, som vi bevæger os i, er hun en god ambassadør for Etikos og det er der kommet mange kvalificerede møder ud af igennem tiden. Møder som har skabt vækst for os”

Hanne Gylling, kursuskoordinator, Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

”Vi er ovenud tilfredse med resultatet af den telemarketingkampagne, som Klercke Kommunikation har kørt for os. Vi fik rigtig mange mødeaftaler, som har givet mange gode henvendelser omkring vores kurser. Vi vil helt sikkert bede Klercke Kommunikation om at løfte opgaven for os igen næste gang.”

Finn Skøtt Hansen, chefkonsulent, VIA University College  
”Lone Klercke har gennem flere år leveret en uvurderlig og meget professionel bistand til vores virksomhedskontakt. Vi har altid haft gode og udbytterige møder med de virksomheder, som Lone med stor ihærdighed har booket møder med; ikke mindst fordi Lone altid har formået at finde frem til de relevante samarbejdspartnere og formidle et præcist mødeformål.”

Kontakt Klercke KOMMUNIKATION&

Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59