Mødebooking

Mød dine potentielle kunder med telemarketing

Når vi hos Klercke KOMMUNIKATION& arbejder med telemarketing og mødebooking, sætter vi en ære i ikke at ”proppe møder ned i halsen” på dine potentielle kunder. Det er meget vigtigt for os, at de møder, som vi aftaler, er kvalificerede. Tiden er din knappeste ressource, og der er absolut ingen grund til at spilde den på møder, som er aftalt, bare fordi det giver mødebookeren en god hitrate.

Vi er meget bevidste om, at vi som mødebookere repræsenterer dig, når vi med telemarketing når dine potentielle kunder. Derfor er det udelukkende modne mennesker med en bred erhvervserfaring, der kan tale med folk på alleniveauer i en organisation, som booker møder hos Klercke KOMMUNIKATION& i Horsens. Vi sidder i hvert sit kontor, så dine kunder vil aldrig få fornemmelsen af, at de er blevet ringet op af et call center. Hos os er der nemlig ingen hektisk summen og baggrundsstøj.

Professionel telemarketing til B2B-området

Klercke KOMMUNIKATION& arbejder udelukkende med mødebooking på B2B-området. Og som en ekstra garanti for kvalitet og engagement i telemarketing påtager vi os udelukkende opgaver, hvor vi kan stå inde for kvaliteten af den ydelse eller det produkt, som vi skal sælge. Det giver professionalisme hele vejen igennem og borger for kvaliteten i det stykke arbejde, vi tilfører din virksomhed.

Vi hjælper dig med alt fra udsøgning af emner, udsendelse af informationsmateriale (via webmail med din virksomheds e-mailadresse som afsender), opfølgning, udsendelse af mødebekræftelser til evt. booking direkte i kalenderen.

Vi kan også hjælpe dig med at nå flere kunder med telemarketing. Kontakt os og hør om mulighederne.

Kontakt Klercke KOMMUNIKATION&

Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59