Målrettet arbejde med netværk

Vi har altid arbejdet bevidst med netværk – også længe før det blev et buzzword. Det kan vi ganske simpelt ikke lade være med. Det er dejligt at kunne hjælpe hinanden på den måde.

Vi er i den dybt privilegerede situation, at 95 % af alle Klercke KOMMUNIKATION&’s opgaver kommer via vores meget omfattende netværk. Det er vi meget taknemmelige for. Og derfor vil vil gerne give noget tilbage til netværket.

Vores kunder og samarbejdspartnere er en væsentlig del af netværket. Desuden tæller netværket naturligvis leverandører, nuværende og tidligere kolleger, studiekammerater, venner, familie og ikke mindst deres netværk.

Du kan møde en del af dem på min personlige profil på LinkedIn.

Træk på vores netværk

Igennem tiden er rigtig mange udfordringer blevet løst ved vores mellemkomst. Brug os – spørg endelig, hvis I har en opgave eller en udfordring, som I har brug for dygtige folk til at løse. Hos Klercke KOMMUNIKATION& kender vi stort set altid en eller flere, som kan hjælpe eller byde ind på opgaven. Vi hjælper gerne. Og vi gør det pro bono – eller sagt med andre ord: Vi gør det gratis. Det er vores måde at sige tak til netværket på og give noget tilbage til netværket.

Skulle du føle trang til at betale alligevel, beder vi dig støtte en af nedenstående organisationer, som Klercke KOMMUNIKATION& også støtter:

Kunsten at redde liv
Børns Vilkår
Kræftens Bekæmpelse
Folkekirkens Nødhjælp
Alzheimersforeningen

Kontakt Klercke KOMMUNIKATION&

Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59