Det lange seje salgstræk

Nogle telemarketingopgaver har mere karakter af projektsalg end mødebooking. På de markeder, hvor vi taler om meget store investeringer – f.eks. på anlægsområdet – skal der rigtig mange opringninger til på hver enkelt sag. Det er vigtigt at finde frem til rette beslutningstagerne på det helt rigtige tidspunkt.

Fast ekstern medarbejder til salg

Med mindre der i din virksomhed er en medarbejder, som har netop denne disciplin som en fast opgave, kan det meget vel være en af de opgaver, der ikke bliver forfulgt slavisk nok. Og det kan koste ordrer. Hos os får din virksomhed sin egen faste eksterne medarbejder, som har sat sig ind i dit forretningsområde. Det sikrer kontinuiteten og kvaliteten.

Vedholdenhed i langsigtet salg og projektsalg

Klercke KOMMUNIKATION& har erfaring med at gå efter bolden, når den bliver spillet gennem de mange processer, og blive ved med at følge den – sommetider over måneder og sågar år. Det handler som sagt om at være på rette sted på rette tidspunkt og om at have skabt de rette relationer til de rette mennesker, når du vil have succes med dit salg og ordren i hus. Det handler om vedholdenhed.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan Klercke KOMMUNIKATION& kan hjælpe din virksomhed med den langsigtede salgsproces.

Kontakt Klercke KOMMUNIKATION&

Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59