Samarbejdspartnere

Dygtige samarbejdspartnere er altafgørende
Til hver enkelt opgave finder vi de helt rigtige kompetencer og sammensætter det dream-team, som kan løfte opgaven optimalt. Vi præsenterer med glæde her et udpluk af vores faste samarbejdspartnere:

 

Charlotte Marcell, Marcell

Speciale i ledelse gennem kommunikation, medarbejderudvikling og trivsel samt positiv psykologi som arbejdsredskab for at skabe fremgang og motivation.

 

Anne Specht, Aspecht


Konsulentvirksomhed med speciale i udvikling af mennesker i organisationer og arbejder i hovedtræk med to retninger: klassisk ledelses- og organisationsudvikling og mentaltræning. Driver desuden kontorfællesskab på Frederiksberg.

 

Ole Jacobsen, L&M Consulting

Konsulentbistand til opgaver, udfordringer eller problemer indenfor følgende hovedområder: strategisk udvikling, leder- og medarbejderudvikling, innovation, forandringer, konflikter samt kurser, seminarer og temadage.

 

Peter Zanchetta, ZapMedia

Arbejder med alle aspekter af videoproduktionen fra idé til færdig image-, reklame-, instruktions- eller præsentationsfilm. 
Medietræning til både virksomheder og politikere. Kurser i videoblogging og produktion af små videoer til nettet.

 

Journalist Lotte Lund, Lotte Lund
Prisbelønnet journalist. Arbejder med reportager, interviews, kommentarer og analyser samt mere researchkrævende opgaver som features, portrætter og baggrundshistorier samt kommunikation og strategi til danske og internationale medier, virksomheder og organisationer.

 

Rådgivning om kommunikation og markedsføring på nettet. Opbygning af hjemmesider og større internetløsninger. Projektledelse af internetprojekter. Søgemaskineoptimering (SEO), Foredrag. Undervisning. Iværksætterrådgivning. Bestyrelsesarbejde.


Lene Lundquist, LUNDQUIST HUMAN RESSOURCE

Full-service HR-konsulentvirksomhed, der fungerer som fleksibel HR-support i mindre- og mellemstore virksomheder.

 

Kurt Hansen, Developing Games og Østlean
Developing Games udvikler og sælger dialogværktøjer til udvikling af medarbejdere og organisationer. Østlean tilbyder bl.a. analyser og undersøgelser, udvikling af teams og ledere, at lede visions-, strategi- og værdiarbejde, arbejde med leanværktøjer og –teknikker samt at fungere som mentor/coach for ledere og leanspecialister.

 

Lars Lynge Sørensen, LL Group

Opbygning af it udstyr og elektroniske komponenter og kredsløb samt netværksløsninger og større trådløse netværksløsninger til bla. skolenetværk (wan/lan) og erhvervsvirksomheder.

 

Jeannette Refstrup, Strup & Strup Kommunikation
Med baggrund i journalistikken arbejdes der også som tekstforfatter og kommunikationsrådgivning både inden for online og tryk.

 

Bred vifte af koncepter, der kan hjælpe virksomheder med at afdække foretrukne områder inden for forretningsudvikling. Nøgleord er organisation, marketing og effektivitet.

 

Birgit Offersen, BIWI Sprogservice

Oversættelse af tekster med teknisk og markedsføringsmæssig indhold samt korrekturlæsning.

 

Vil du vide mere om vores netværk, så ring til Lone Klercke tlf. 40 37 58 59. Du er også velkommen til at sende en mail.

Kontakt Klercke KOMMUNIKATION&

Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59